måndag 24 augusti 2009

Nytt boende, ny sambo, ny skola

Sent igår kväll anlände min nyblivna sambo Sandra och jag till skogarna i Ingå (känns nästan som att kom hem till Enklinge) Tydligen hade vi så mycket grejer med oss att det nästan fyllde våra 100 kvadrats boende.

Huset då? Jo, gammal dags, med gas spis (japp jag kommer elda upp kojan), grönt kök utan diskho, eller jo ett litet hål finns de som man kan skölja ner vattnet med åtminstonde. Vi diskar i ett fat som förr i tiden, haha. Men dusch (har ej vågat mig dit än eftersom alla i huset delar på den och det finns inte lås till dörren, men till slut måste ja våga mig ner dit!!!) och toalett (inomhus). :)
Sandra och jag sover i en underbart skön dubbelsäng, och inatt gick det ju bra iaf, hon höll sig lugn. Men... elektriciteten i detta hus lever ett eget liv... lamporna knastrar och smäller stup i kvarten, och min läslampa är ju såklart värst av alla. Det känns som någon står och smäller mattbomber ovanför huvudet när man skall försöka sova. Hm.. Jaa och det värsta! Vårt internet, funkar inge vidare. Msn och fb käppar så helvete.
Så här sitter vi, ute i buschen utan kontakt till omvärlden :) Men vafan, trevligt sällskap har man, fin utsikt, och en massa bönder som bondar utanför fönstrena. Så inte är det så farligt! :)

Skolan? Japp jätte intressanta ämnen, bra lärare! Kommer bli bra de där! Mm, klassen... Sandra och jag drar upp medelåldern iaf. Känns som man är tillbaka i högstadiet, puust :)
Men vi kommer knappt va i skolan. Har typ bara praktik och egna arbeten och då kommer vi hem. :)

Det blir nog bra det här ska ni se! :)
Hoppas ni har det bra där hemma och håller ställningarna!



1 kommentar:

  1. Du sku ha kunna ringa att du e i ingå..fö de va vi m :(
    <3 Suddis

    SvaraRadera