måndag 31 augusti 2009

Första nyktra helgen på......?

Helgen var ganska skön, bara ta det lugnt, åt massa god mat hos Dolores och Olle och sedan en sväng till Åbo och hälsa på Nina och Eric. Blev en lugn lördags kväll me film och EN öl, det ni. :) Det blir nog flera besök dit, riktigt trevligt, och en dusch som fungerade, inte helt fel :)

Har varit heelt färdig i helgen fast det var den första helgen som jag inte hade hävt i mig en stor mängd sprit, sjungit hela vägen in till stan, dansat till svetten runnit på Indigos dansgolv, druckit ännu mera sprit (som man verkligen inte skulle behöva i det skicket), skickat mycket genomtänkta fyllemess, för att sedan svära högt när sista låten gått mot sitt slut, försöka hitta utgången och fråga alla efter efterfest, och sedan försöka hitta hem och somna med alla kläder på.

Idag har vi gått i skolan till klockan 18.00, vilket inte är något vidare, så nu lagar vi mat, sedan skall det bli Grey´s anatomy för hela slanten ikväll :)

1 kommentar:

  1. Wee härligt :) Hur är det? Alles gut? Slött att gå så länge i skolan, men jag hoppas du trivs där ändå! Ta hand om dig soetnos.

    SvaraRadera